stress-stress

hoho, hoppar in här för att visa våra fina grabbar från idag! Så himla roligt har vi haft det! Nu är det stress. Har kommit hem, tränat, packat ihop mitt liv här i borlänge som snart är till ända och nu ska jag pluggapluggaplugga till teoriprovet imorgon, HJÄLP! Mitt i alltihop bryter jag av en nagel. Haha så då måste det hinnas fixas. Imorgon efter provet sätter vi oss på tåget hem. Direkt från resecentrum ska jag ta mig till tullängen där jag ska sminka en filminspelning med en av johnnys kompisar (Har jag nog redan sagt).. Och för att stressa upp mig ännu lite mer kanske jag fått ett jobb som jag så gärna vill ha, men bara kanske, och nu kan jag inte tänka på något annat!

GAAH! Haha här kommer bilderna för nu har jag inte tid med er mer!


inez in action!

sandras modell

ericas modell

min modell aka anette!

sebastian, inez modell! nästan såå man blir avundsjuk!

later!

antm

AMERICAS NEXT TOP MODEL! Och så svenska holywoodfruar på det, en piggelin i magen och dator i knät. Behöver jag säga att jag är lycklig just nu. En ring på fingret gör ju inte saken sämre heller :)

Slutfotograferingen igår gick bra, tror bilderna blev mycket fina, mycket tack vare ryan. Fick lite tidspanik och håret gick såklart inte lika bra som när jag övade. Såg lite av bilderna på lina och helheten är helt underbar!

Idag har vi haft heldag med 30 och 60-tal. Imorgon är det dragqueen!! Äntligen! Onsdag åker jag hem och direkt till en filminspelning jag ska sminka som johnny fixade! Blir inspelning hela helgen antagligen men ska trycka in lite ledighet också. På lördag blire mat hos davids och kvällen bjuder på förlovningsfest/hejdå fest för therese!

later!

det var den helgen det

Hej alla! Tiden rusar förbi och imorgon är det redan dags för slutfotografering. usch jag är riktigt nervös och känner mig inte så förberedd som jag önskar men nu finns det inte mer att göra än sitt bästa.

I fredags firade vi systeryster som fyllde 17, sen blev det bara mys hemma! Idag gick vi upp och åkte till davids päron för frulle. Redan 12 var på på sf för att se alice i underlandet :) Äntligen har ju örebro fått 3D. Efter lite shopping (fyndade bla ett par vita sneakers på entertainment för 199 och en klänning till påskafton för 159) bidde det mat på efesos! Är ju så otroligt gott.

Vid 18.30 satte jag mig i bilen upp till bolrlänge igen, utrustad med godis och hög musik på radion! Trodde jag skulle kunna chilla med farthållaren på hela vägen. Men ack nej, efter 20 minuter började det spöregna och i mörkret såg jag typ 10 meter frammåt. När det inte vräkte ner var det tjock dimma. men, men, jag är ju uppe iaf! Nu ska jag sova med tanke på att vi förlorar en timme inatt! Typiskt att natt på muséet börjar nu, min favoritfilm!

Later!

äntligen

hej alla!
Gud vad mycket vi har just nu, därav dålig uppdatering här. Dessutom bestämde min dator sig för att gå och dö i tisdags. Så nu hoppas jag för kung och fosterland att jag (eller ja, någon kunnig människa) kan rädda de två senaste åren av mitt liv på den där datorn. Bland annat har jag alla bilder till mitt kartotek som ska lämnas in i skolan innan vi slutar. Dessutom valde datorn att avlida dagen efter jag skrivit ihop hela mitt och inez arbete om 70- och 80-talet. Så det var bara att skriva om!

Imorgon har vi alltså redovisning på arbetet, söndag är det slutfotografering och nästa onsdag är det stora teoriprovet! Idag slängde vi dessutom in lite praktik på det hela (för allt annat räcker ju inte) Men det var himla roligt. Gjorde två tjejer till skyltdockor! Massa blå skugga, rosa läppar och sjuka hår! Roligt att verkligen få jobba med håret ordentligt, blev mkt nöjd!

Annars har vi haft fantasivecka hela veckan så det har bjudits på mycket roliga sminkningar! Imorgon fyller syster år så jag och pappsen åker bil till öret efter skolan! Sen händer något annat väldigt kul som ni kanske får reda på imorgon om ni är snälla, men änsålänge är det en hemlis!

Blablabla, vet att jag är sjukt ostrukturerad just nu men det är såhär det ser ut i mitt huvud! här kommer lite bilder istället för mer blarr!


avatarmake på lina



en sneakpeak på min slutfotomakeup, lina som en geisha

tema godis! linda med socker om läpparna och godisfärger

ronja har varit ute i snön oh börjat frysa

dagens levande skyltdockor

mycket nöjd med linnéas frisyr, hela håret är tuperat och våfflat med volymemaster,
uppsatt i en mojikan och sen tvinnat och uppsatt!



provade frillor mellan skola och jobbet

bröderna fluff!

vackra frida med 20-tals fantasi

later!


blaha

Är så trött så jag mår illa just nu, men det är bra för hungern lyser med sin frånvaro. Efter gårdagens bravader är det tur :) Efter heroes och ett helt paket mumsmums (inköpta på ikea) med sambo kom vickan över för lite mat. Bidde grillad kyckling, fläskfilé, sallad och pommes. Mumma! Sen kom bea för massa tjejsnack! Mysig söndag måste jag säga!

Ska väl ställa mig på mordmaskinen en halvtimme eller så, sen ska jag kolla på svenska hollywoodfruar ikväll, det missar ni väl inte?


här sitter jag om dagarna och fnular vid datorn. Idag har jag skrivit ihop ett arbete om 70 och 80-talet som Inéz och jag ska redovisa på fredag, självklart i tidenlig utklädnad och make :)

Later!

05.37

Yes, halv 6 imorse satte jag mig på tåget mot dalarna igen. Sista hela veckan, som avslutas med gruppredovisning på fredag och  slutfoto på söndag! Detta innebär sjukt mkt att göra i veckan.

Helgen var sjukt mysig och lugn :) Gick på stan och inhandlade en superfin ny skinnjacka (som min snälla sambo köpte till mig) och lite annat smått och gott. Sen blev det äntligen besök hos jimmie och camilla och kika på lille theo! Vilken going, värsta mohawken hade han!

Dogsen är med denne vecka, hinner hem och lämpa av dem i öret och fira nea på fredag innan jag tar bilden tillbaka hit på lördagkväll. Men vi hörs ju före det! Denna vecka är det fantasi som står på schemat så jag ska försöka komma ihåg kameran varje dag!

Later!

love

Tillbringar kvällen i min ensamhet, anki är i sälen och pappsen jobbar! Njuter av ett helt paket kakor (jag som varit så duktig hela veckan) och 5te säsongen av sex and the city!

I frånvaro av orde får ni ett litet bildregn på några makeuper från senaste veckan!

Later!



naturlig sminkning på frida


trendmake alá catwalk


marie (modereportage)


musikvideo alá J.LO


Linda


Plåtning för moremoremore


80-tals make, blå sotning, och hår efter hårstyling förra fredagen!


sovmorgon

Tog sovmorgon idag.. Eller borde gjort. Vaknade strax före 7 och insåg att blondinbella och tyra är på vakna med the voice strax efter 7. Så här sitter jag nu bänkad. Men jag har ju iof börjar älska morgnarna sen solen kommer. Efter 9 ska jag ta en promenix runt ornäs, äta frulle (laxpanetter med remouladsås) och plugga.

Later!

over and out

Nä nu ger jag nog upp och kryper till sängs. Svenska hollywoodfruar är sjukt underhållande men det börjar kännas att jag gick upp 5 imorse. Imorgon är jag ledig vilket är sjuuuukt behövt. Ska plugga hela dagen (juridik) ha en arbetsintervju på telefon och terrorisera makeupstores personalansvarige! Anki tyckte jag var uppstyrd och ja, jag tror jag blivit ganska uppstyrd. Det behövs liksom när man har 1852539 bollar i luften samtidigt!

Har ju alltså fått erbjudande om att komma och provsminka i göteborg för modelhouse. Har hört delade meningar om företaget men ett jobb är ett jobb, dock var det stockholm, om något, som kunde locka mig från örebro. Göteborg vet jag inte om det är min grej men vi får se hur det blir. Gah, varför finns det inga vettiga jobb i öret?

Nä kanske borde blivit hollywoodfru istället?
Later!

over and out

Nä nu ger jag nog upp och kryper till sängs. Svenska hollywoodfruar är sjukt underhållande men det börjar kännas att jag gick upp 5 imorse. Imorgon är jag ledig vilket är sjuuuukt behövt. Ska plugga hela dagen (juridik) ha en arbetsintervju på telefon och terrorisera makeupstores personalansvarige! Anki tyckte jag var uppstyrd och ja, jag tror jag blivit ganska uppstyrd. Det behövs liksom när man har 1852539 bollar i luften samtidigt!

Har ju alltså fått erbjudande om att komma och provsminka i göteborg för modelhouse. Har hört delade meningar om företaget men ett jobb är ett jobb, dock var det stockholm, om något, som kunde locka mig från örebro. Göteborg vet jag inte om det är min grej men vi får se hur det blir. Gah, varför finns det inga vettiga jobb i öret?

Nä kanske borde blivit hollywoodfru istället?
Later!

weekend

hola amigos!

Helgen flög förbi som vanligt. Gjorde så lite som möjligt. Var ute mycket i det fina vädret och tillbringade kvällarna i tv-soffan framför lets dance och melodifestivalen! Inte mycket intressant att hämta där alltså. Men på söndagen gjorde jag första av två egna plåtningar, tänkte bjuda på lite backstagebilder därifrån samt några johnny tog. Dock ska de redigeras och göras svartvita. Körde på skitig make och skitiga locations! Blev klättring på broar, rullandes i tunlar och springandes på tågspår. Enjoy!















Vad tycks?

Later?

snart är det fredagsmyyyyyyyys!


Här har ni mamma efter tisdagens lektion, så fint blev det!

Idag hade vi musikvideo och jag förvandlade josefin till värsta J.LO, bildbevis ska bjudas på senare (orkar som vanligt inte koppla in kameran till datorn.)

Imorgon är det hårstyling, ska bli skönt att göra något annat en dag. Söndag blire kanske plåtning med johnny nea och folk. Får se var/vad/när/hur bara.

Nä nu ska det skickas in delrapport och letas arbetsplatser att göra studiebesök på, någon som har något vettigt förslag? Känns b att göra studiebesök i en butik då det är där jag tillbringat min senaste arbetande tid..

Lateer!

veckor av måndagar och fredagar

Nu känns det lite tjatigt att säga "gud vad tiden går fort" men det gör den verkligen! Vi kom idag fram till att vi går in i vecka 8 nästa vecka (vi är tre veckor efter i vår räkning) av 11. Vecka 8 är trendvecka, lediga tisdag. Då ska jag skriva semenarieuppgift i eg-rätt. Vecka 9 är fantasivecka och söndagen bjuder på slutfotografering. Vecka 10 är det påsk så då går vi bara måndag-onsdag med stort teoriprov på onsdagen! Den veckan bjuder även på kabaré och dragqueen-makeup! Sen sista veckan är vi lediga måndag (annandag påsk) och tisdag-torsdag bjuder på praktiska prov. Hjälp. Fredagen ska jag dricka champagne och fira utav bara h-vete!

Men nu ska vi leva i nuet, hur svårt det än må vara. Idag hade vi melodifestival-makeup med massa glitter och lösfransar. Lägger upp bilder imorgon. Efter lunch hade vi plåning för moremoremore! En kille och en tjej var som skulle makas och plåtningen var snabbt avklarad. Gick och la mig i cancergrillen 8 minuter (jag såg ut som en eskimå efter 8 månader i ide innan) och var inte hemma förrän 18. Efter träning, mat och gos med dogsen sitter jag och dricker min älskade pepsimax.

Funderar över sommaren. Känner inte för att bestämma något än men sen vore det trist att sitta där i slutet utan något jobb alls. Men i sommar vill jag göra något jag tycker om, sådetså! Dessutom ska jag tvångsförflytta erica till öret! Jäklar vilket drag sommaren skulle bjuda på då! På tal om drag måste jag kika när biljetterna till peace and love släpps. Då ska jag få uppleva ett borlänge med människor i (!!!) haha. Har inte så stor koll på artisterna som är klara än men mando diao räcker för mig :)



Igår var ju mamma här förresten. Vi gjorde programledarmakeup och jag blev så himla nöjd. Speciellt med den valfria makeupen, mamma blev så himla fin i bruna toner och trebensfransar! Måste lägga upp bilderna, glömde dock kameran så mamma, skicka bilderna till min mejl!

Efter skoldagens slut åkte vi till falun, åt kycklingspett med tsatsiki och kikade i affärer.  Hittade ett par superfina solglajjer och dessutom ett par skor på rea som jag kikade på i höstas på dinsko. Jag har verkligen vant mig att gå i höga klackar, även om jag ibland vill kapa av mig fötterna efter lite spring. När jag först provade dessa i höstas höll jag på att dö och stapplade fram alá kalv. Men igår kändes det som värsta träningsskorna.


Bild lånad från fröken fahrman!

Nää oj vilken långt inlägg, hoppas ni orkade läsa!

Later!

ny vecka

Gud vi är redan inne på 7de veckan vilket innbär att vi är väl över halvvägs - läskigt! Idag körde vi 15 minuters makeuper för att träna upp snabbheten. Imorgon blir det programledarmakeup på 30 minuter och då kommer mamma hit <3

Helgen som gick var riktigt toppen. I fredags blev det massa mys framför teven och i lördags drog vi på oss skidorna och åkte till romme! Vi var ju inte själva kan jag informera om då ungarna här uppe har sportlov vecka 9. Lägg på lite sol och ett par minusgrader på det så inser man snart att det vra köö freakin everywhere! Men oj så roligt det var och sambo var mycket duktig på sina blades trots att det bara var tredje gången för honom. Igår låg vi inne och vårdade vår träningsvärk och våra blåmärken. Det längsta vi kom var till ica för ostbågar och godis!







Lika underbart väder har vi ju haft idag så efter lunchen tog jag och grabbarna en lång promenad runt ornäs, första riktiga promenaden i år. Annars är det ut och in, fort som tusan för att inte frysa ihjäl. Nu ligger de utslagna här bredvid i soffan och jag ska kika över vad jag behöver för böcker till kurserna framöver.

Later!


long time no seen

Hellu!

Var länge sen man klöddade ner ngt här. Vi är i skolan/jobbar konstant. Här kommer iaf lite bildregn från senaste dagarna!


I torsdags var vi i falun och sminkade modeller som skulle vara levande skyltdockor i en nyöppnad butik! Dock ser min modell inte vidare levande ut här, haha! Bidde ljus bas med mycket skimmer och dessutom latex i hela ansiktet för rätt feeling. Roligt jobb!



I helgen blev det lugnt bortsett från lönelördag på strömpis. Bea jag och vickan slog klackarna i taket efter förfest hos först vickan sen jocke. Bild från strömpiskön :)



Måndag och tisdag var det praktik med goldwells hårvisningar i örebro (på slottet) och i karlstad. Senaste tiden har vi vekrligen lärt oss att sminka överallt! I karlstad (nedan) hade jag modellerna sittandes på fotölj-ryggstödet och sminket bland alla hårprodukter.


Erica in action!

Under onsdagen var vi med ryan och plåtade 4 killar och en tjej för skank (ett skate-klädmärke) Vi sminkade på wayne's coffehouse i falun och sen plåtade vi i ett parkeringhus och på en reklambyrå. Började kl 09 och först vid 20.30 gjorde vi sista påbättringen för sista ombytet sen gav vi upp. de övriga plåtade dock in på natten.

Idag har vi gjort ännu en plåtning med ryan som vi stylat, sminkat och fixat hår på alldeles själva. Blev balklänningar, sotning och bleka läppar i kristine-kyrka i falun! Mycket nöjd med resultatet och min modell matilda var superduktig!






Blev lite shopping i falun efter plåtningen. Blandannat underkläder, en halsduk och lite smink och plock.

Imorgon ska vi plåta en reklambild med lina som modell för min del. Blir med en nya fotograf i studion på skolan så det ska bli kul. I helgen kommer david hit och på lördag blir det Romme och skidor :)

Nä nu ska jag fixa med rapporten för veckan som gått, Later!

RSS 2.0